search
Вход за клиенти
person
Количка [0.00лв]
shopping_cart
В количката

Няма добавени продукти!

favorite_border

Автоматизация на поливна система производствена база на "HL-TopMix" с. Калояново

"ВОДЕН СВЯТ" ООД извърши автоматизация на поливна систем, намираща се в завод за фуражи "HL-TopMix", село Калояново, община Сливен.

За да работи поливната система с коректни налягания и дебити беше поставена потопяема помпа LOWARA дебит 3.5 м3/h и максимален напор 42 м. С цел осигуряване на плавна, точна и дългосрочна работа на помпата към нея се монтира модул за управление Grundfos PM 2, който е проектиран за автоматичен старт/стоп на помпата при определено налягане и предпазва помпата от работа на сухо.

Автоматизацията на системата продължи с монтажа на 11 броя електромагнитни клапани модел "PGV" на 24 волта, произведени от HUNTER INDUSTRIES. За управлението на клапаните, бяха поставени 3 броя програматори - 2 за вътрешен монтаж, модел "X-Core"с възможност за управлене на по два електромагнитни клапана и един програматор, отново модел "X-Core", само че за външен монтаж с възможност за управление на 8 електромагнитни клапана.

Остана и една градина, до която няма електрическо захранване, а трябваше също да се автоматизира. Постави се програматор модел "NODE" на 9 волта с една станция и електромагнитен клапан към него. Всички специализирани поливни продукти са произведени от американската фирма HUNTER INDUSTRIES - наш партньор вече 10 години!

RAIN
HUNTER Industries (USA)
RAIN BIRD
Cepex
Elysee Irrigation Ltd
WILO
TORO
CELLFAST
Palaplast
Irritec
Hydro-Fix
Everris
Elbi
GRUNDFOS
Varing
CARNEAU
OASE
NETAFIM
Danfoss
STIHL
ROTHENBERGER
BELLOTA
Italtecnica
Kent&Stowe
BiOrb by OASE
SOLEM
SENNINGER
Flower Lover
TRUPER
HYDRO
INDONESIA
Agrodrip