search
Вход за клиенти
person
Количка [0.00лв]
shopping_cart
В количката

Няма добавени продукти!

favorite_border
0878 33 00 45
phone

Автоматизация на поливна система производствена база на "HL-TopMix" с. Калояново

"ВОДЕН СВЯТ" ООД извърши автоматизация на поливна систем, намираща се в завод за фуражи "HL-TopMix", село Калояново, община Сливен.

За да работи поливната система с коректни налягания и дебити беше поставена потопяема помпа LOWARA дебит 3.5 м3/h и максимален напор 42 м. С цел осигуряване на плавна, точна и дългосрочна работа на помпата към нея се монтира модул за управление Grundfos PM 2, който е проектиран за автоматичен старт/стоп на помпата при определено налягане и предпазва помпата от работа на сухо.

Автоматизацията на системата продължи с монтажа на 11 броя електромагнитни клапани модел "PGV" на 24 волта, произведени от HUNTER INDUSTRIES. За управлението на клапаните, бяха поставени 3 броя програматори - 2 за вътрешен монтаж, модел "X-Core"с възможност за управлене на по два електромагнитни клапана и един програматор, отново модел "X-Core", само че за външен монтаж с възможност за управление на 8 електромагнитни клапана.

Остана и една градина, до която няма електрическо захранване, а трябваше също да се автоматизира. Постави се програматор модел "NODE" на 9 волта с една станция и електромагнитен клапан към него. Всички специализирани поливни продукти са произведени от американската фирма HUNTER INDUSTRIES - наш партньор вече 10 години!

RAIN
HUNTER Industries (USA)
RAIN BIRD
Cepex
Astore
Elysee Irrigation Ltd
WILO
TORO
CELLFAST
Palaplast
Irritec
Everris
Elbi
GRUNDFOS
Varing
CARNEAU
PerfectCool
OASE
NETAFIM
Danfoss
STIHL
ROTHENBERGER
BELLOTA
Italtecnica
Kent&Stowe
BiOrb by OASE
SOLEM
SENNINGER
FELCO
Flower Lover
KÄRCHER
TRUPER
HYDRO
INDONESIA