search
Вход за клиенти
person
Количка [0.00лв]
shopping_cart
В количката

Няма добавени продукти!

favorite_border

"Панхим" ООД - поливна система и озеленяване на административна част

На 15.09.2013г. "Воден свят" ООД започна дейности по пълно преустройство на парка пред административната сграда на "Панхим" ООД в гр. Стара Загора. Предварително беше разработена и приета от инвеститора, новата визия на парка. Дейностите, които "Воден свят" ООД беше ангажирана да извърши по терена бяха: изграждане на автоматизирана напоителна система, пълно озеленяване и затревяване на терена, монтиране на ниско градинско осветление. 

В напояването на терените са използвани най-нови и модерни разпръсквачи (MP Rotator) и програматори (NODE 9V) на американската компания Hunter Industries, посредством, които се осугурява абсолютно независимо от човешки фактор и равномерно напояване.

Теренът беше тотално почистен от стари дървета и плевели. В средата на един от терените беше изграден алпинеум на площ от 30 кв.м. Засадени са декоративни растения Thuja smaragd, Thuja golden globe, Catalpa bign. Nana и др видове, както и много рози и декоративни храсти оформени в групи и живи плетове. 

За градинското осветление са използвани атрактивни осветителни тела (36 светодиода) с височина 50 см. и консумация само 3,6 W.

Официално обектът беше завършен и предаден на инвеститора на 30.10.2013г.

RAIN
HUNTER Industries (USA)
RAIN BIRD
Cepex
Elysee Irrigation Ltd
WILO
TORO
CELLFAST
Palaplast
Irritec
Hydro-Fix
Everris
Elbi
GRUNDFOS
Varing
CARNEAU
OASE
NETAFIM
Danfoss
STIHL
ROTHENBERGER
BELLOTA
Italtecnica
Kent&Stowe
BiOrb by OASE
SOLEM
SENNINGER
Flower Lover
TRUPER
HYDRO
INDONESIA
Agrodrip