search
Вход за клиенти
person
Количка [0.00лв]
shopping_cart
В количката

Няма добавени продукти!

favorite_border
0878 33 00 45
phone

"Панхим" ООД - поливна система и озеленяване на административна част

На 15.09.2013г. "Воден свят" ООД започна дейности по пълно преустройство на парка пред административната сграда на "Панхим" ООД в гр. Стара Загора. Предварително беше разработена и приета от инвеститора, новата визия на парка. Дейностите, които "Воден свят" ООД беше ангажирана да извърши по терена бяха: изграждане на автоматизирана напоителна система, пълно озеленяване и затревяване на терена, монтиране на ниско градинско осветление. 

В напояването на терените са използвани най-нови и модерни разпръсквачи (MP Rotator) и програматори (NODE 9V) на американската компания Hunter Industries, посредством, които се осугурява абсолютно независимо от човешки фактор и равномерно напояване.

Теренът беше тотално почистен от стари дървета и плевели. В средата на един от терените беше изграден алпинеум на площ от 30 кв.м. Засадени са декоративни растения Thuja smaragd, Thuja golden globe, Catalpa bign. Nana и др видове, както и много рози и декоративни храсти оформени в групи и живи плетове. 

За градинското осветление са използвани атрактивни осветителни тела (36 светодиода) с височина 50 см. и консумация само 3,6 W.

Официално обектът беше завършен и предаден на инвеститора на 30.10.2013г.

RAIN
HUNTER Industries (USA)
RAIN BIRD
Cepex
Astore
Elysee Irrigation Ltd
WILO
TORO
CELLFAST
Palaplast
Irritec
Everris
Elbi
GRUNDFOS
Varing
CARNEAU
PerfectCool
OASE
NETAFIM
Danfoss
STIHL
ROTHENBERGER
BELLOTA
Italtecnica
Kent&Stowe
BiOrb by OASE
SOLEM
SENNINGER
FELCO
Flower Lover
KÄRCHER
TRUPER
HYDRO
INDONESIA