search
Вход за клиенти
person
Количка [0.00лв]
shopping_cart
В количката

Няма добавени продукти!

favorite_border

Поливна система и озеленяване - частен имот гр. Стара Загора

Когато работата е предизвикателство, провокация и удоволствие!
Всичко започна миналата есен… Бяхме предизвикани да изградим поливна система, а след това да направим красиво ландшафтно озеленяване – поставяне на чим и растения, дотук нищо трудно и необичайно за нас. Направихме проект за поливната система, представихме го на клиента, получихме одобрение, с уговорката, че нещата ще се случат напролет.
Дойде пролетта заедно с нея дойде и предизвикателството. Изградихме поливната система. Дойде моментът за озеленяването, дойде моментът на красотата, тук се намесва един уникален човек – собственичката на имота Гергана Илчева, или Гери, както я наричахме всички. Бяхме провокирани не просто да озеленим някаква площ с някакви растения, а да създадем нещо красиво и уникално. В създаването на тази уникалност, се създаде и един тандем, в основата беше Гери с идеи за растения, с идеи за това къде да се засадят растенията, с идеи за цялостната концепция за визията на озеленяването, а другата част на отбора е Николай Колев – част от един друг успешен тандем заедно с Георги Гюров вече 10 години успешно развиват фирма „Воден свят” ООД, като лидер в областта на озеленяването и изграждането на поливни системи. Основната задача на Николай бе да е в ролята на човекът специалист, човекът с експертиза и отношение към растенията.
Цялостната идея дойде от Гери, а реализацията, експертизата по отношение дори на това кое растение е подходящо за климата в България , съвети кое растение е по – подходящо, кое би изглеждало по – добре беше наша задача и нещата се получиха наистина красиво и качествено.
В тази статия няма да намерите традиционната информация за видове разпръсквачи, програматори, клапани. Няма да откриете информация за цени. Тук има нещо много по – важно, а именно отношението на един клиент, който се превърна в приятел на „Воден свят” ООД. Гери ни предизвика, провокира и за пореден път доказа, че когато работиш с желание и жар, работата се превръща в удоволствие.

RAIN
HUNTER Industries (USA)
RAIN BIRD
Cepex
Elysee Irrigation Ltd
WILO
TORO
CELLFAST
Palaplast
Irritec
Hydro-Fix
Everris
Elbi
GRUNDFOS
Varing
CARNEAU
OASE
NETAFIM
Danfoss
STIHL
ROTHENBERGER
BELLOTA
Italtecnica
Kent&Stowe
BiOrb by OASE
SOLEM
SENNINGER
Flower Lover
TRUPER
HYDRO
INDONESIA
Agrodrip