search
Вход за клиенти
person
Количка [0.00лв]
shopping_cart
В количката

Няма добавени продукти!

favorite_border

"ХРАНИНВЕСТ - ХРАНМАШКОМПЛЕКТ" АД гр. Стара Загора

Започналото преди месец и половина изграждане на поливна система на територията на "ХРАНИНВЕСТ - ХРАНМАШКОМПЛЕКТ" АД гр. Стара Загора, завърши. Тя е решена в няколко направления. Използвани са няколко вида разпръсквачи. В административната част на предприятието за по - големите по площ полета използвахме разпръсквачи HUNTER PGP http://vodensviat.bg/razpraskvach-pgp-10-sm--reg-sektor-403…
както и HUNTER PGP Ultra http://vodensviat.bg/razpraskvach-pgp-ultra--10-sm--palnokr… за по - малките полета използвахме тела HUNTER Pro Spray http://vodensviat.bg/razpraskvach-pro-spray-10-cm---tialo-b… с монтирани на тях дефлекторни дюзи. Управлението на поливната система се осъществява от два програматора за двете отделни полета. Те са модел NODE http://vodensviat.bg/programatori-node-ot-2-4-i-6-stantcii-… на американската фирма HUNTER INDUSTRIES. Интересен факт, който не знаехме е че тревнте площи на администрацията се използват за сватбени снимки и церемонии, което направи работата ни още по - отговорна. 
В производствената част също имаме комбинация от различни видове разпръсквачи. Отново използвахме добре познатия HUNTER PGP, добавихме и по - малкият ротор SRM http://vodensviat.bg/razpraskvach-srm-10-sm--reg-sektor-403…, по - малките полета се поливат отново от дефлекторни разпръсквачи. Добавихме и HUNTER ECO ROTATORhttp://vodensviat.bg/razpraskvach-eco-rotator-18.html. Управлението на системата в производствената част се осъществява от програматор модел "X-CORE" отново на HUNTER INDUSTRIES. 
Работата ни, обаче не спря до тук. Все пак една поливна система се нуждае от захранване с вода. За целта монтирахме две помпи GRUNDFOS естествено. Едната най - новият модел самозасмукваща помпа JPA 4-54 http://vodensviat.bg/samozasmukvashta-pompa-jpa-4-54-250.ht…, управлявана от флуид контрол модел PM 2. Другата помпа е малката, но изключително мощна и тиха, вертикална многостепенна, центробежна помпа модел CMV 3-10, бяхме учудени каква мощност притежава - любопитен факт е че най - отдалечената поливна точка, която се захранва от помпата е на 350 метра.Добави се и електрическо табло с монтирани в него превключватели, дефектнотокови защити, контактори. Към помпата се монтира флуид контрол PM 2, а също така и 50 литров разширителен съд на ELBI. Работата беше много, беше сложна и трудоемка, но нашият екип отново доказа своите качества и професионализъм!

RAIN
HUNTER Industries (USA)
RAIN BIRD
Cepex
Elysee Irrigation Ltd
WILO
TORO
CELLFAST
Palaplast
Irritec
Hydro-Fix
Everris
Elbi
GRUNDFOS
Varing
CARNEAU
OASE
NETAFIM
Danfoss
STIHL
ROTHENBERGER
BELLOTA
Italtecnica
Kent&Stowe
BiOrb by OASE
SOLEM
SENNINGER
Flower Lover
TRUPER
HYDRO
INDONESIA
Agrodrip